ScrollArea action not working

GoLive Actions and Extensions - support, comments and suggestions.

ScrollArea action not working

Postby ltdesign » 07/25/2006 @ 11:36

I have used this action many times before and suddenly I cannot get it to work.

I have gone back and reread everything I can find and am not fogetting any steps. (add layer, place layer inside fisrt layer, I have named the layers container and scroll, I have set clipping correctly, etc...) and then I have follwed the directions for addign the actions to the 2 arrow images to make it go up and down.

It appears correctly on the page, but the arrows will not make the text scroll. Nothing happens when I move my cursor over the arrows. It turns into a "finger" because it's a link but nothing happens.

I hav checked and my Generated Items folder is in the correct place....


I am ready to tear my hair out! I have tried to make a simple page just following along with the tutorial and it still doesn't work.

What is going on?? I just did this a few months ago and those pages work fine.
ltdesign
 
Posts: 4
Joined: 10/21/2005 @ 17:55

Postby Nate Baldwin » 07/26/2006 @ 10:52

Hello - can you post a link to your test page so we can see what's going on?
Nate Baldwin
Site Admin
 
Posts: 3724
Joined: 04/25/2003 @ 19:05

Postby ltdesign » 07/26/2006 @ 11:07

I have figured it out---I flattened the script library and now it works just fine.

thanks for your help!!
ltdesign
 
Posts: 4
Joined: 10/21/2005 @ 17:55

Postby digger » 07/07/2007 @ 12:38

I too am having a problem

I can create the scrol in a new page but when trying to put this in an page I have already created, the scroll does not work. The clipping does, just not the scroll.

Please see http://www.penny-bricks.co.uk/scroll.html

Thanks in advance

ps I am using the text of "OUR" products to scroll UP
digger
 
Posts: 3
Joined: 07/07/2007 @ 12:33

Postby Nate Baldwin » 07/07/2007 @ 15:45

On the page you linked to, the code for that action isn't in your GoLive script library - /GeneratedItems/CSScriptLib.js - so it doesn't know what to do. Have you tried flattening and re-uploading the script library file? Also, if you're using GoLive CS2, see the last FAQ entry here:
http://www.mindpalette.com/actions/faq.php
Nate Baldwin
Site Admin
 
Posts: 3724
Joined: 04/25/2003 @ 19:05

Postby digger » 07/08/2007 @ 01:23

THANK YOU :D :D
digger
 
Posts: 3
Joined: 07/07/2007 @ 12:33


Return to GoLive Actions and Tutorials



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests

cron